Navigera

tidbokning2
 

Om företaget

Vi gör ditt billiv enklare

Blomqvist Bil & Däckservice grundades av ägaren Peter Blomqvist -1990. Och då var det en ren motorsportverkstad de första åren.

Tack vare Peter själv tävlade i rally på elitnivå. Så byggdes och utvecklades tävlingsbilar dygnet runt i stort sett, men efter åren gick och kunderna växte så i början av 2000 talet så slutade tävlandet och övergick till en ren Bil och Däckverkstad då vi även anslöt oss till Bridgestones First Stop kedja som vi var samarbetspartner med i hela 19 år!!

Och i dag är vi anslutna till AD Bilverkstad & Butik samt den största Europa kedjan i däck och fordonsbranschen som är Euromaster, som vi är samarbetspartner till nu sommaren-2019. Detta är ännu ett stort steg framåt med hela deras fordonsflotta och avtalskunder och det märks både i verkstaden och däckhotellet som ökar ständigt i snabb takt vart år. Laga och serva fordonet hos på AD Bilverkstad. Det finns gott om AD & Euromaster Partner-verkstäder och butiker i hela Sverige men även i Europa finns det många auktoriserade bilverkstäder som är anslutna till AD Bilverkstad och Euromaster Partner.

Här kan du serva, laga och få tips och råd gällande din Bil, Husbil, Transportbil, Lastbil och Traktor samt entreprenadmaskin, och dina däck till fordonen. Allt från att byta bilbatteri, bromsar och avgassystem till avancerad felsökning och renovering av motorer. Vi stöder aktiviteten ”Rätt att Reparera” (Right to Repair), d.v.s konsumentens rättighet att välja.

Det finns många Euromaster Partner & AD Bildelar-butiker, både i Sverige och över hela Europa. Tryggt, eller hur? Tillsammans erbjuder de ett sortiment till bilar och fordonssektorn samt biltillbehör och kvalitetsprodukter för husvagnar,husbilar, båtar, släpvagnar och fyrhjulingar med mera. Vi är en komplett leverantör av bildelar till såväl bilverkstäder som konsument.

Däck, fälgar, bromsar, fjädring, fyrhjulinställning och bilstyling är vår vardag. Välkomna till familjeföretaget i Höör som snart firar 30-årsjubileum i sin tillbyggda verkstad och butik, som kommer byggas ihop med Peters andra företag som säljer ATV-maskiner, tillbehör, båtar och utombordsmotorer samt elfordon mm.
Euromaster Partner och AD-Bilverkstad/Butik |  Hörbyvägen 70, 243 34 HÖÖR  |  Växel:0413-20760  |  E-post: info@bildacket.se