Navigera

tidbokning2

Om företaget

Vi gör ditt billiv enklare

Blomqvist Bil & Däckservice grundades av ägaren Peter Blomqvist i början av -90 talet. Och då var det en ren motorsportverkstad.

Tack vare Peter själv tävlade i rally på elitnivå. Där byggdes och utveckades tävlingsbilar dygnet runt i stort sett, men efter åren gick och kunderna växte så i början av 2000 talet så slutade tävlandet och övergick till en ren Bil och Däckverkstad då vi även anslöt oss till Bridgestones First Stop kedja. Och i dag är vi även anslutna till AD Bilverkstad. Laga och serva bilen hos AD Bilverkstad I Sverige finns det många auktoriserade bilverkstäder som är AD Bilverkstad.

Här kan du serva, laga och få tips och råd gällande din bil. Allt från att byta bilbatteri, bromsar och avgassystem till avancerad felsökning. Vi stöder aktiviteten ”Rätt att Reparera” (Right to Repair), d.v.s konsumentens rättighet att välja. Det finns många AD Bildelar-butiker, både i Sverige och över hela Europa. Tryggt, eller hur? Tillsammans erbjuder de ett sortiment till bilar och fordonssektorn samt biltillbehör och kvalitetsprodukter för husvagnar, släpvagnar med mera. Vi är en komplett leverantör av bildelar till såväl bilverkstäder som konsument. Motorvärmare, bromsar och bilstyling är vår vardag.
FIRST STOP VERKSTAD  |  Hörbyvägen 70, 243 34 HÖÖR  |  Växel:0413-20760  |  E-post: info@bildacket.se