Navigera

tidbokning2
 

Om oss

Erfarna bilmekaniker hos Blomqvist Bil & Däckservice i Höör AB.
Vi har både bilverkstad och däckverkstad. Behöver ni köpa reservdelar så har vi en butik där vi säljer det mesta inom biltillbehör,bilvård och biltävlingstillbehör samt däck och fälg. Speedline, OZ, Pirelli, Yokohama, Toyo. mfl.

I vår verkstad hittar du bl.a.

Peter Blomqvist - Ägare och VD med lång erfarenhet från Rally, Rallycross, Racing och från motocross-banorna med  framgångsrike sonen (André Blomqvist), Peter har skruvat på det mesta som rör bilar, ATV / UTV & MC.
Och meckat med motorer i snart 40 år nu (-2019).

Johannes Ragntoft Blomqvist(son) - Kunnig bilmekaniker(Tekniker) som även jobbar och har mycket erfarenhet av däckservice till de flesta fordonen, från små gräsklippardäck till stora traktordäck.(11 år i företaget-2019)

André Blomqvist(son) - Före detta Elitförare i motocross. ATV/UTV/MC-mekaniker(Tekniker) ATV & däckspecialist.Arbetar uteslutande med fyrhjulingar i dag på Peters andra företag (ATV & MC Service i Höör AB) ligger i samma fastighet som Blomqvist Bil &  Däckservice.Men rycker in under dom två högsäsongerna i däckverkstaden och får undan alla skifte och förvarningarna i däckhotellet.(11 år i företaget-2019)

Marcus Cronzäll- Våran extremt duktiga tekniker och mekaniker på elektronik och tillverkning  av anpassning samt programmering av styrenheter på alla fordon och även på tävlingsfordon tillsammans med ägaren Peter.Marcus är även sportfiskare därav sitt intresse för fina Alu-båtar och utombordsmotorer till dessa båtar som vi säljer på ATV & MC Service/ Verkstad/ Servicetekniker / Marin Båt & Motorer.(Många år i företaget (snart) familjemedlem)

Kundfokus

Personlig Service:
Är du nöjd, berätta det gärna för andra kunder och företag som kan passa in hos oss för ett långsiktigt samarbete.
Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd med service, bemötande, produkterna eller priset så berätta det för den berörde, och skulle det kännas jobbigt så kontakta Peter direkt på hans e-post: peter@bildacket.se
Och berätta vad du har synpunkter på, det är ett sätt att kunna bli ännu bättre tillsammans.

Flexibilitet:
Som kund ska du alltid få bästa service och pris, på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt.

Miljö

Vår bransch använder en hel del kemikalier och metaller. Vi bidrar till att värna om vår miljö i högsta grad genom att aktivt välja produkter som är funktionella, miljöanpassade och dessutom tillverkade under kvalitetssäkringssystemet ISO 9001, miljöcertifierat enligt ISO 14001.Sen har vi miljöskåp där alla miljöfarliga produkter samlas för avhämtning av SITA nu Suez environment som är verksamma i 70 länder.

Vi genomför också själva ett miljöledningsprogram tillsammans med AD & Euromaster för att säkerställa att vi arbetar på bästa sätt för vår miljö.

Öppettider

Måndag - Fredag 7.30 - 16.30
Lunch 12.00 - 13.00
vd
Euromaster Partner och AD-Bilverkstad/Butik |  Hörbyvägen 70, 243 34 HÖÖR  |  Växel:0413-20760  |  E-post: info@bildacket.se