Navigera

tidbokning2
 

Våra tjänster

AD-Bilverkstad är professionella bilverkstäder som servar och reparerar alla bilmärken och med kunskap och utrustning för att även klara den moderna avancerade tekniken. Idag finns det AD- bilverkstäder i  hela Norden och i de närmsta Europa. Det är tryggt att veta att det alltid är nära till en verkstad om något skulle hända, eller om du bara vill ha hjälp med nya torkarblad eller att serva ditt fordon.

Lämna in din bil tryggt och säkert till en AD- Bilverkstad. Vi servar och reparerar alla personbilmärken samt husbilar och transportbilar. Och lämnar upp till 3 års garanti på de flesta reservdelar.

Och det ingår alltid assistans i ett år när du servar din bil hos oss. Allt för din trygghet hos oss..

 • Reparation och service

  Vi är en AD Bilverkstad som reparerar och servar nyare bilar, husbilar samt lätta lastbilar av alla fabrikat, men vi har ett tydligt fokus mot nyare årsmodeller. Tack vare avancerad utrustning och hög kompetens kan vi t.o.m. ta emot bilar av årets modell.
 • Bilservice

  Utöver klassiska bilreparationer så lägger vi stor tyngd vid just bilservice. Vi har det senaste inom diagnostik och har samma, om inte bättre, utrustning än din vanliga märkesverkstad. Du som kund kan därför med fördel vända dig till oss, vi lovar att du inte går härifrån missnöjd.
 • Vi försäkrar

  Eftersom man många gånger drar sig för att köra med bilen till verkstaden är vi alltid måna om att du som kund ska förstå vad vi gör för dig och din bil. Vi visar och förklarar för att du ska känna dig trygg och säker med att lämna in din bil hos oss.
 • Felsökning

  Vid varje servicetillfälle felsöker vi din bil och passar även på att se efter om det finns någon ny mjukvaruuppdatering tillgänglig. Detta ingår då självklart i servicen. Vi ser till att din bil alltid är uppdaterad med de senaste inställningarna från tillverkaren.
 • Övrigt

  Utöver klassiska bilreparationer, service och diagnostik kan vi koda nycklar, stereos m.m.
 • ATV´s och fyrhjulingar

  Intresserad av ATV´s och fyrhjulingar? Vi säljer Sveriges mest sålda maskin CFMOTO och den välbyggda TGB-maskinen.

  Klicka här: www.atvservice.eu
  Upp till 5 års garanti på maskinerna..
 • Däckservice, förvaring EUROMASTER PARTNER MITT I SKÅNE

  Du kan både byta, montera och förvara dina däck hos oss.
  Vi är samarbetspartner med den rikstäckande största däckkedjan i hela Europa Euromaster så ring eller kom förbi för mer information om allt som rör däck och fälg samt vägegenskaper på din bil..
 • AC-service

  Hur fungerar klimatsystemet?
  AC-systemet har utvecklats för att ta bort fukt och värme samt att rensa kupéluften. AC är ett slutet system där köldmedel cirkulerar med hjälp av en kompressor, i princip på samma sätt som i ett kylskåp. Det är enkelt att använda AC-systemet. Termostaten vrids på önskad temperatur och systemet håller den angivna temperaturen automatiskt.
 • Lånebil vid service

  Har du svårt att få ihop det dagliga pusslet samtidigt som bilen ska in på service eller reparation ? Nu kan du lämna in din bil på service på vår verkstad och låna våran tuffa lånebil under tiden din bil servas. Du betalar endast drivmedlet för de mil du kör, Kommer även - 2020 - ha en transportbil som lånebil till alla våra företagskunder, som behöver mer plats för sina verktyg och maskiner. Har även personbilssläp med kåpa som väger 750 kg för att alla ska kunna dra den lagligt med ett B-körkort (självkostnadspris).
 • Servicebil

  Vi har en utrustad servicebil som vi kan göra lättare reparationer där du befinner dig. Jourtelefon:0708-207666.
Euromaster Partner och AD-Bilverkstad/Butik |  Hörbyvägen 70, 243 34 HÖÖR  |  Växel:0413-20760  |  E-post: info@bildacket.se